گوشت گوسفندی از چه قسمت هایی تشکیل میشود و کدام قسمت بهتر است؟ قیمت انواع قسمت های گوشت قرمز گوسفندی چقدر است؟ در ادامه درباره این موارد مهم با هم بحث میکنیم.
- بیشتر بخوانید: گوشت غاز
فروشگاه های گوشت گوسفندی، لاشه کامل بره را به قسمت های مختلفی تقسیم و برش میدهند که بخش ها شامل موارد زیل است:
- ران
- راسته
- گردن
- دنده
- دنبه
هر کدام از انواع گوشت گوسفندی برای غذایی مناسب است به همین خوب بودن هر قسمت بستگی به جوان بودن و کیفیت نژاد آن است.
مثلا گوسفند ترکمن و سنگسر از خوش طمع ترین نژاد ها هستند. ران، سردست و راسته هم به صورت کبابی (چنجه و شیشلیک) و هم خورشتی قابل استفاده است.
- بیشتر بخوانید: گوشت گوساله
گردن مخصوص خورشت است و دنده و دمبه مخصوص آبگوشت. قیمت گوشت گوسفندی بر اساس قسمت های مختلف لاشه متفاوت است که در این بین ران گرانترین و دنده و دنبه ارزانترین میباشد.
به دلیل نوسان بالای قیمت توصیه میکنیم جهت آگاهی از این موضوع با همکاران فروش ما در سایت دام و طیور ایران در ارتباط باشید.