کدام قسمت های گوشت گوسفندی برای کباب مناسب است و چرا؟ نمایندگی گوشت گوسفندی کبابی در ایران کجاست؟ لطفا با ما همراه باشید تا به این مسایل مهم بپردازیم.
گوشت های گوسفندی از جمله لذیذترین محصولات گوشتی به حساب می آیند که هم نرم تر از سایر گوشت قرمز هستند و هم طعم دلنشین و خوشمزه ایی دارند.
- بیشتر بخوانید: گوشت بلدرچین
لاشه گوسفندی متشکل از قسمت های مختلفی است که عبارتند از:
- دنبه
- راسته
- ران
- دست
- ماهیچه
- دنده و لثه
- گردن
در این بین به غیر از گردن و ماهیچه بقیه قسمت ها برای کباب قابل استفاده است ولی بهترین قسمت ها راسته و ران و سردست است که به ترتیب برای شیشلیک و چنجه استفاده میشود.
- بیشتر بخوانید: گوشت بوقلمون
نمایندگی گوشت گوسفندی کبابی در سراسر کشور و در همه استانها وجود دارند و با عرضه بهترین محصولات کبابی، نیاز مصرف کنندگان را رفع میکند.