گوشت گوسفندی یک گوشت قرمز مقوی و یک ذخیره سرشار از آهن است که در انواع گوناگونی از بهترین غذاها بکار می رود و با قیمت خوبی توسط مراکز معتبر پخش می شود.
امروزه در کشورمان انواع مختلفی از گوسفندان با نژادهای گوشتی وجود دارند که بعد از رشد کامل گوشت شان فرآوری شده و در اختیار مشتریان قرار می گیرد و با قیمت خوبی بفروش می رسد.
این دام ها اغلب در نوع پرواری هستند و بخاطر توانایی بالا در رسیدن به وزن بالا لقب گوشتی را گرفته اند و به همین خاطر مناسب ترین دام جهت پروار بندی می باشند.
گوشت گوسفندی همانطور که می دانید ذخیره ای مملو از پروتئین و اسید های چرب مفید است که برای تامین اساسی ترین ریمغذی های مورد نیاز بدن مان باید از این گوشت استفاده نماییم.
فواید گوشت گوسفندی
گوشت گوسفندی حاوی آهن و پروتئین فراوانی است و با مصرف یک تکه ازین گوشت می توانید درصد زیادی از آهن و پروتئین تان را رفع کنید به همین خاطر دختران و جوانانی که فقرآهن و کمخونی های شدید دارند به مصرف این گوشت باید تشویق شوند.
از مواد مهم و مفید دیگر در این گوشت ویتامین ها هستند که ویتامین B در این گوشت به وفور یافت می شود به خصوص ویتامین ب دوازده که ضامن سلامتی می باشد. خوب است بدانید که گوشت بره کمترین میزان چربی را دارد و هرچه دام کم سن و سال تر باشد کیفیت گوشت آن بیشتر و بهتر خواهد بود و به مراتب خواص آن نیز افزایش خواهد یافت.
انواع گوناگونی از نژادهای گوشتی در گوسفندان وجود دارند که در راستای پخش و عرضه گوشت گوسفندی پرورش می یابند و ذبح می شوند و گوشت شان با قیمت خوبی عرضه می گردد.
منبع: خوراک دام و طیور ایران