چرا گوشت گوسفندی برای کباب کردن بیشتر از سایرین استفاده میشود؟ بهترین انواع گوشت گوسفندی برای کباب کردن کدام است؟ در ادامه به بررسی مناسبترین گوشت برای کباب میپردازیم.
- بیشتر بخوانید: گوشت گوساله
انواع گوشت گوسفندی به دلایل مختلفی برتری خاصی نسبت که سایر گوشت قرمز دارد و این دلایل عبارتند از:
- نرم بودن گوشت گوسفندی
- داشتن نوعی چربی خوش طعم بنام دنبه که فقط گوسفند دارد
- طعم خاص و دلنشین گوشت گوسفند که منحصربه فرد است
- و…
در بین انواع قسمت های گوشت گوسفندی، راسته یا همان کمر گوسفند به دلیل نرمی بیشتری که دارد، بهترین گوشت گوسفندی کبابی به حساب می آید که اغلب در رستوران ها به اسمکباب شیشلیک یا شاندیزی شناخته میشود.
- بیشتر بخوانید: گوشت شتر مرغ
یک نکته هم بگم، فرق کبای شیشلیک با شاندیز در استخوان وسط راسته است، اگر استخوان وسط برداشته شود شاندیز نام میگیرد و در غیر این صورت شیشلیک نامیده میشود.