یک مرور از مطالعات به خوبی طراحی شده به اثرات نوشیدن چای کوهی خشک شده بر فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا یا فشار خون بالا پرداخته است.
این بررسی نشان داد که مصرف منظم چای به کاهش فشار خون سیستولیک تا 4.81 میلیمتر جیوه و فشار خون دیاستولیک تا 1.98 میلیمتر جیوه در افراد مبتلا به فشار خون کمک میکند.
علاوه بر این، افرادی که بیش از سه ماه به طور منظم چای مینوشیدند، کاهش شدیدتری در فشار خون سیستولیک و دیاستولیک داشتند.
بررسی دیگری از مطالعاتی که به بررسی اثرات چای سیاه بر فشار خون میپردازد، نشان داد که نوشیدن چای سیاه به طور قابلتوجهی فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را در مقایسه با کنترل کاهش میدهد.
این اثرات برای مردان و افرادی که بیش از هفت روز چای سیاه مینوشیدند، آشکارتر بود.
نوشیدن چای سیاه به صورت روزانه، و همچنین ترکیب سایر اصلاحات سبک زندگی مانند استراتژی های مدیریت استرس، ممکن است برای افراد مبتلا به فشار خون بالا مفید باشد.
فشار خون بالا می تواند عوارض زیادی برای سلامتی ایجاد کند. نوشیدن چای سیاه به طور منظم ممکن است به کاهش فشار خون سیستولیک و دیاستولیک کمک کند.
ممکن است به کاهش خطر سکته کمک کند: سکته مغزی زمانی رخ می دهد که یک رگ خونی در مغز مسدود شود یا پاره شود. این دومین عامل مرگ و میر در سراسر جهان است.
خوشبختانه 80 درصد سکته های مغزی قابل پیشگیری هستند. به عنوان مثال، مدیریت رژیم غذایی، فعالیت بدنی، فشار خون و سیگار نکشیدن می تواند به کاهش خطر سکته کمک کند.
جالب توجه است، مطالعات نشان داده اند که نوشیدن چای سیاه ممکن است به کاهش خطر سکته مغزی نیز کمک کند.
یک مطالعه آیندهنگر روی 365682 نفر به بررسی ارتباط بین نوشیدن چای یا قهوه و خطر سکته مغزی، زوال عقل و زوال عقل پس از سکته مغزی پرداخت.
پس از پیگیری شرکتکنندگان برای بیش از 11 سال، این مطالعه نشان داد کسانی که حداقل دو فنجان چای مینوشیدند در مقایسه با افرادی که چای نمینوشیدند، 16 درصد کمتر در معرض خطر سکته مغزی ایسکمیک قرار داشتند.