لازم به ذکر است که علاوه بر توجه به کربوهیدراتها و اندازه سروینگ، باید بررسی کنید که چه مقدار چربی در یک غذای حاوی نخود سفید آبگوشتی وجود دارد، به خصوص میزان چربی اشباع شده و چربی ترانس؛ پزشکی توصیه میکند: «مطمئن شوید که هیچ کدام از آنها یا مقادیر بسیار کم وجود ندارد.
بهترین دستور پخت نخود: نخود به عنوان پایه ای برای غذاهای خوش طعم است و می تواند جایگزینی در غذاهای شیرین نیز باشد. دستور العمل های سالمی که از نخود استفاده می کنند عبارتند از:
نخود سوخاری تند.
اسفناج و نخود تفت داده شده دودی.
سوپ گوجه فرنگی با نخود و عدس.
هوموس لوبیا سیاه.
کوکی های شکلاتی بدون آرد.
اگرچه نخود سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است، اما فاقد ویتامین D است.
لین هشدار می دهد که باید خود را از داشتن سایر گروه های غذایی نیز محدود کنیم.
به عنوان مثال، ما باید ویتامین D را از جای دیگری دریافت کنیم. این مهم است که همیشه یک رژیم غذایی کامل و متعادل داشته باشید.»
در واقع، لین میگوید که مصرف توصیهشده یک و نیم فنجان حبوبات در هفته فراوان است.
اگر کسی بیشتر به سمت یک رژیم غذایی گیاهی حرکت می کند، می تواند نخود را به عنوان پروتئین جایگزین وعده غذایی خود کند.
اما شما نمی خواهید در آن زیاده روی کنید. شما نمی خواهید هر روز فنجان و فنجان نخود بخورید. اعتدال را فراموش نکنید و همیشه تنوع را در رژیم غذایی خود حفظ کنید.»
نخود چیزی است که به عنوان یک پروتئین کامل شناخته می شود زیرا حاوی تمام نه اسید آمینه ضروری است که بلوک های سازنده ای هستند که به عملکرد صحیح بدن کمک می کنند.
پزشکی می افزاید: «نخود همچنین منبع عالی پروتئین غیر حیوانی است. “آنها برای گیاهخواران و وگان ها عالی هستند.”