گوشت های کبابی گوسفندی شامل چه قسمت هایی هستند؟ پخش عمده گوشت گوسفندی کبابی از چه طریقی انجام میشود؟
لطفا در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
- بیشتر بخوانید: گوشت قرقاول
گوشت گوسفندی کبابی یک الویت مهم دارد و آن نرم بودن گوشت است.
تمام قسمت های گوشت گوسفندی خوش طعم است ولی برخی قسمت ها برای کباب مناسب نیست مثل ماهیچه و گردن. این قسمت ها کمی پر استخوان و نسبتا سفت تر است و مناسبی خورشت میباشد. انواع گوشت قرمز گوسفندی کبابی باید از قسمت ران، دست، راسته باشد.
- بیشتر بخوانید: گوشت مرغ
پخش گوشت گوسفندی کبابی نیز از طریق قصابی ها و فروشگاههای مواد پروتئینی انجام میشود.