گوشت ارگانیک گوسفندی محصولی سالم و مقوی است که امروزه بعنوان محصول پروتئینه سالم توسط فروشگاه های معتبر عرضه می شود و با درجه کیفی بالا بفروش می رسد.
امروزه ارگانیک بودن گوشت بلدرچین اهواز یک دغدغه برای بسیاری از مردم شده است که به همین علت برخی از مراکز به تولید گوشت گوسفندی به صورت ارگانیک می پردازند و هرساله درصد بالای یاز محصولات پروتئینه موجود در بازار را تشکیل می دهند.
گوشت ارگانیک گوسفندی
گوشت گوسفندی منبعی از پروتئین و آهن است که نخوردنش موجب بروز بیماری شده و مصرفش موجب حفظ سلامت می گردد اما اگر گوشت ارگانیک باشد، سلامت بدن بیشت حفظ می شود و عوارضش بسیار کمتر خواهد بود.
آنتی بیوتیک ها، هورمون ها یا مکمل ها عواملی هستند که موجب می شوند، گوشت گوسفندی غیرارگانیک باشد. وجود بیش از اندازه این مواد در گوشت باعث می شوند که مصرف کنندگان چاق تر شوند یا برخی بیماری ها در آنها پدید آید.
برای اینکه گوشتی گوسفندی و گوشت بوقلمون تازه ارگانیک باشد باید برخی از عوامل در پرورش شان رعایت شوند که در ادامه برخی از آنها را ذکر می کنیم.
یکی از عواملی که در راستای تولید گوشت ارگانیک مورد توجه فراوان قرار دارد این است که دام ها در مراتع تغذیه کنند و از خوراک های آماده دور باشند چراکه ممکن است خوراک های آماده با استفاده از گیاهان غیرارگانیک تولید شده باشند و مصرف شان توسط دام به غیرارگانیک شدن گوشت می انجامد.
تولید مثل دام ها هم باید طبیعی باشد و بدون مصرف روش های انتقال جنین یا بدون هورمون های ژنتیکی این عمل اجرا گردد.
عدم مصرف مواد محرک رشد یا استفاده از آنتی بیوتیک ها و داروهای شیمیایی از مهمترین عوامل است که استفاده از آنها با هر روشی موجب غیرارگانیک شدن گوشت می گردد.
درکل تولید گوشت ارگانیک گوسفندی نیاز به مدیریتی درست و اصولی دارد و امروزه این محصولات به وفور در بازار یافت می شوند و با بهترین کیفیت بفروش می رسند.