گوشت گوسفندی و گوشت بوقلمون اصفهان گوشتی پر استفاده است که در غذاهای مختلف کاربرد دارد و امروزه بصورت تازه از فروشگاه های ارائه دهنده محصولات پروتئینه عرضه می شود.
گوشت گوسفندی تازه نمونه ای از پرمصرف ترین محصولات پروتئینه است که از گوسفندان گوشتی تهیه می شود.
برای تولید گوشت گوسفندی، نژاد ها و گونه های متعددی از گوسفندان وجود دارند که هریک دارای مشخصات گوناگونی بوده و گاه بعنوان گوسفندان دو منظوره شیری و گوشتی شناخته می شوند.
امروزه در بسیاری از فروشگاه های ارائه دهنده گوشت می توانید این گوشت را پیدا کنید که با کیفیت و قیمت مناسب به مشتریان عرضه می شوند.
تولید گوشت گوسفندی
برای تولید مرغوب ترین و بهترین گوشت گوسفندی و گوشت بوقلمون بدون استخوان می باید به چند نکته قبل و بعد از کشتار دام توجه کنید.
یکی از مهمترین موارد که در قبل از کشتار و در زمان رشد دام باید بدان توجه کنید تغذیه است بطوریکه باید در تغذیه دام و در جیره های غذایی شان باید از مواد مغذی زیاد استفاده شود، برای اینکه خوراک شان سرشار از مواد معدنی باشد هم باید مواد متعددی با هم مخلوط شوند و بصورت خرد شده در اختیار دام قرار بگیرند.
یکی دیگر از فاکتورهای موثر بر کیفیت گوشت گوسفندی که قبل از کشتار باید توجه شود این است که گوسفندان باید از وضعیت بهداشتی و شرایط پرورشی خوبی برخوردار باشند و درصورت نیاز واکسینه شوند.
پس از کشتار نیز برخی از موارد ممکن است کیفیت گوشت گوسفندی را کاهش دهد مثل نگهداری گوشت در دمای بالا و یا باز کردن یخ گوشت با سرعت زیاد که منجر به ازدست دادن مواد مغذی گوشت می شند.
بطورکلی عوامل مختلفی وجود دارند که می توانند در تولید گوشت خوب تاثیر بگذارند.
برای تولید گوشت گوسفندی راه های مختلفی هم وجود دارد که یکی از بهترین شیوه ها پروار بندی است یعنی بره ای کوچک را خریداری می کنید و در طی شش ماه این بره را به یک گوسفند سنگین وزن تبدیل می نمایید.
خوب است بدانید که برای پروار بندی باید پیش از هرکاری خوراک مناسب برای دام تهیه کرد و آن را در محیط مساعدی پرورش داد.