ظروف پلاستیکی برای چه مواردی قابل استفاده هستند؟ دامنه کاربرد ظروف پلاستیکی رنگی واقعاً گسترده است.
در صنایع غذایی، ظروف پلاستیکی ضروری هستند:
بسته بندی غذاهای سرد و گرم در مناطق آشپزی و بخش های سوپر مارکت ها؛
فروش میوه ها و سبزیجات نرم شکننده؛
بسته بندی آجیل، انواع محصولات فله کوچک و بزرگ.
در زندگی روزمره، ظروف نیز بسیار فعال استفاده می شوند:
انجماد بخشی از میوه ها، انواع توت ها، غذاهای آماده؛
ذخیره سازی کوتاه مدت غذاهای آماده؛
بسته بندی غلات، ماکارونی، آجیل.
فریزر و ظرف نگهداری از محتویات در برابر بوهای خارجی و آسیب محافظت می کند.
از ظروف پلاستیکی باکیفیت می توان به عنوان جعبه ناهار نیز استفاده کرد – یعنی برای آوردن ناهار به محل کار، یک میان وعده سبک به مدرسه یا گردش.
ظروف پلاستیکی به طور فعال در تحویل غذاهای آماده استفاده می شود.
رستوران ها، فست فودها، پیتزا فروشی ها و سایر کافه ها اندازه و شکل بسته بندی بهینه محصولات را انتخاب می کنند و با استفاده از کیسه های حرارتی مخصوص، ظروف را در حالی که هنوز گرم هستند به خانه یا محل کار شما تحویل می دهند.
مزایای ظروف پلاستیکی: ظرف را می توان به طور کامل با درب عرضه کرد که هنگام استفاده راحت تر است.
وزن کمی دارد
از 30- تا 60+ درجه سانتیگراد را تحمل می کند، بنابراین می توان آن را هم در فریزر و هم در مایکروویو استفاده کرد.
استحکام بالایی دارد، بنابراین غذا بدون تغییر نگهداری می شود، که به ویژه برای دسرها، میوه های نرم، انواع توت ها، سبزیجات مهم است.
به محصول غذایی طعم یا عطر اضافی نمی دهد.
مقاوم در برابر چربی و رطوبت؛
بی ضرر برای بدن انسان؛
به دلیل شکل مناسب برای ذخیره سازی؛
از محصولات در برابر تأثیرات خارجی محافظت می کند.
پلاستیک – چی؟
پلی استایرن.
دارای کمترین وزن است که برای ساخت ظروف با درب قابل جابجایی یا لولایی طراحی شده است.
معمولا در تولید فنجان های یکبار مصرف، ظروف سالاد، فنجان ماست، خامه ترش، بستنی استفاده می شود.