گوشت قرمز گوسفندی سردست چه ویزگی ها و کیفیتی دارد و در چه زمینه هایی استفاده میشود؟
صادرات گوشت گوسفندی سردست توسط کدام شرکت ها صورت میگیرد؟ لطفا در ادامه با ما همراه باشید.
- بیشتر بخوانید: گوشت گوساله
گوشت گوسفندی سردست یکی از قسمت های لاشه گوسفند است که دارای گوشتی نرم و لذیذ بوده و همه کاره است، به این معنی که هم برای غذاهای کبابی مناسب است و هم برای انواع خورشت و غذاهای دیگر.
فقط یک نکته، سردست بره با ماهیچه ممکن است داده شود که ماهیچه اصلا برای کباب مناسب نیست.
بنابراین بر اساس نوع مصرف سردست را با ماهیچه یا بدون ماهیچه سفارش دهید.
- بیشتر بخوانید: گوشت بلدرچین
صادرات گوشت گوسفندی سردست از طریق شرکت های بزرگ تولید کننده و کشتارگاهها و دام داران بزرگ انجام میشود.