لیموهای سیاه، لیمو های خشک شده ایرانی هستند که با طعم مرکبات شدید بسته بندی شده اند.
از آنها برای زنده کردن سوپ، خورش و سس مدل پالتو چرم زنانه استفاده کنید.
درست کردن آن ها در خانه ساده است و می توانند ماه ها در انبار نگهداری شوند!
پرش به دستور غذا
مانند بسیاری از آشپزهای خانگی و دوستداران کتاب آشپزی، من برای اولین بار توسط Yotam Ottolenghi و Ixta Belfrage در کتاب آشپزی نمادین آنها، Flavour، با لیموهای سیاه آشنا شدم.
من که بلافاصله شیفته دستور العمل توفو آهک سیاه نور مراد شدم – و نتوانستم لیموهای سیاه را در کیپ تاون پیدا کنم – شروع به تهیه لیموهای سیاه در خانه کردم.
من خوشحالم که گزارش دهم که این روند خواص لیمو عمانی به همان اندازه که سودمند است، ساده است.
مطمئناً، مدتی طول می کشد و بسته به آب و هوا ممکن است لازم باشد فر را برای مدت طولانی روشن بگذارید.
اما زمانی که شما یک دسته بزرگ از این بمب های طعم دهنده کوچک درست می کنید، این به راحتی قابل توجیه است.
آنها ماه ها در انبار نگهداری می شوند جویدن سیاه دانه صبح ناشتا و باورنکردنی ترین بوی مرکبات زمانی که لیموترش ها در فر خشک می شوند در خانه شما نفوذ می کند.
لیموها پس از خشک شدن سیاه و توخالی می شوند.
لیموهای سیاه چیست؟
لیموهای سیاه یا لیموهای خشک در سراسر خاورمیانه رایج است. به آنها نومی بصره (عراق)، لیمو امانی (ایران) و لومی (عمان) نیز می گویند.
این لیموهای قهوهای تیره تشک مسافرتی نوزاد تقریباً سیاه که در آفتاب، فر یا دستگاه آبگیری خشک میشوند، سفید شده و سپس خشک میشوند، طعم مرکبات فوقالعادهای را به هر خورش یا سوپی میدهند.
- منابع:
- تبلیغات: