گوشت گوسفندی گرم و تازه چگونه تولید میشود؟ انواع قسمت های گوشت گرم گوسفندی چیست و در چه اماکنی برای عموم عرضه میشود؟ لطفا تا پایان این موضوع با ما همراه باشید.
انواع گوشت گوسفندی گرم و گوشت بوقلمون اصفهان، به گوشت های تازه کشتار شده ایی میگویند که توسط سلاخان در کشتارگاهها زبح و سبس تیکه شده و از طریق ماشین های سردخانه دار حمل گوشت به فروشسگاهها و قصابی ها ارسال میشود. انواع گوشت گوسفندی گرم شامل قسمت های زیل است:
ران گوسفندی
- سردست گوسفندی
- گردن گوسفندی
- راسته گوسفندی
- دنده گوسفندی
- دنبه گوسفمدی
- گوشت بوقلمون بدون استخوان
این محصولات همانطور که در ابتدا نیز گفتیم از طریق مراکز فروش و قصابی ها قابل تهیه و خریداری است و میتوان بهترین و سالم ترین آنها را از کلیه مراکز مجاز خریداری نمود.