پودر پیاز عمده ای که سرشار از ویتامین D بود

نقش اصلی کلسیم موجود در پودر پیاز عمده حمایت از رشد، نمو و نگهداری استخوان ها و دندان ها است، اگرچه برای حمایت از عملکرد عضلات و اعصاب نیز لازم است.

سایر مواد مغذی از جمله ویتامین D، ویتامین K و منیزیم برای جذب مناسب به وجود کلسیم نیاز دارند.

هر قاشق غذاخوری پودر پیاز حاوی 26 میلی گرم کلسیم یا تقریباً 3 درصد از نیاز روزانه برای بزرگسالان بین 19 تا 50 سال است.

خوردن مقدار زیادی غذاهای غنی از کلسیم ممکن است به جلوگیری از فشار خون بالا، پوکی استخوان، چاقی و کلسترول خون بالا کمک کند.

پودر پیاز در هر وعده 1 قاشق غذاخوری 1.6 میلی گرم ویتامین C دارد. برای یک مرد، این 1.7 درصد از نیاز روزانه وی به ویتامین C است. برای یک زن، این مقدار 2.1 درصد از RDA ویتامین C او را تامین می کند.

ویتامین C یک آنتی اکسیدان است که می تواند توانایی آسیب رساندن به DNA ترکیبات رادیکال آزاد را مهار کند.

همچنین از سلامت استخوان ها حمایت می کند، به تولید کلاژن کمک می کند و به بهبود زخم ها کمک می کند.

بدون ویتامین C کافی در رژیم غذایی خود، ممکن است خطر ابتلا به سرطان، دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن، آرتروز، فشار خون بالا و بیماری قلبی را داشته باشید.

پیاز بسیار مغذی است و با چندین فواید از جمله بهبود سلامت قلب، کنترل بهتر قند خون و افزایش تراکم استخوان همراه بوده است.

اگرچه همه سبزیجات برای سلامتی مهم هستند، انواع خاصی از آنها فواید منحصر به فردی دارند.

پیاز عضوی از جنس گیاهان گلدار آلیوم است که شامل سیر، موسیر، تره فرنگی و پیازچه نیز می شود.

این سبزیجات حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی قوی هستند که نشان داده شده‌اند به طرق مختلف سلامت را ارتقا می‌دهند.

در واقع، خواص دارویی پیاز از زمان های قدیم، زمانی که از آن برای درمان بیماری هایی مانند سردرد، بیماری های قلبی و زخم های دهان استفاده می شد، شناخته شده است.

پیاز دارای مواد مغذی متراکم است، به این معنی که کالری کمی دارد اما سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است.

یک پیاز متوسط فقط 44 کالری دارد اما دوز قابل توجهی از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر را ارائه می دهد.

این سبزی به ویژه سرشار از ویتامین C است، یک ماده مغذی که در تنظیم سلامت ایمنی، تولید کلاژن، ترمیم بافت و جذب آهن نقش دارد.