ماجرای قارچ دکمه ای ملاردی که موجب ازدواج یک دختر و پسر شد

شاید برای شما جالب باشد که بدانید قارچ دکمه ای ملارد باعث کاهش کلسترول می شود: قارچ یک جایگزین عالی برای گوشت قرمز است و در عین حال کالری، چربی و کلسترول را به حداقل می رساند.

تحقیقات نشان می دهد که قارچ شیتاکه، به ویژه، به پایین نگه داشتن سطح کلسترول کمک می کند.

آنها حاوی ترکیباتی هستند که تولید کلسترول را مهار می کنند، از جذب کلسترول جلوگیری می کنند و مقدار کلی کلسترول خون را کاهش می دهند.

از سلامت مغز محافظت کنید: محققان به بررسی اثرات مصرف قارچ بر روی اختلالات شناختی خفیف (MCI) ادامه می دهند. MCI باعث مشکلات حافظه و زبان می شود و اغلب پیشرو بیماری آلزایمر است.

در یک مطالعه در سنگاپور، شرکت کنندگانی که بیش از دو فنجان قارچ در هفته می خوردند، 50 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به MCI بودند.

حتی کسانی که فقط یک فنجان خوردند، فوایدی دیدند. قارچ های خورده شده توسط شرکت کنندگان شامل قارچ های طلایی، صدفی، شیتاکه و سفید دکمه ای بود.

منبع ویتامین D فراهم کنید: ویتامین D به بدن شما کمک می کند تا کلسیم را برای حفظ و ساخت استخوان های قوی جذب کند.

بسیاری از مردم برای دریافت ویتامین D به مکمل ها یا نور خورشید متکی هستند، اما اگر به دنبال دریافت این ماده مغذی از طریق رژیم غذایی خود هستید، قارچ ها ممکن است راه حل باشند. آنها تنها نوع محصولی هستند که منبع ویتامین D هستند.

مانند انسان، قارچ‌های خاصی که در معرض نور UV یا نور خورشید قرار می‌گیرند، می‌توانند میزان ویتامین D خود را افزایش دهند. قارچ دکمه ای سفید، پورتابلا و کرمینی بیشترین ویتامین D را پس از قرار گرفتن در معرض نور UV یا نور خورشید فراهم می کند.

برای دریافت مقدار توصیه شده روزانه، سه قارچ (یا یک پورتابلا) را برش دهید، حداقل 15 دقیقه در معرض نور خورشید قرار دهید و لذت ببرید.

خوردن کمی بیشتر از یک فنجان قارچ میتاکه بدون نیاز به قرار گرفتن در معرض نور خورشید به همین هدف دست می یابد.