گوشت گوسفندی از چه قسمت هایی تشکیل میشود و کدام قسمت بهتر است؟ قیمت انواع قسمت های گوشت گوسفندی چقدر است؟ در ادامه درباره این موارد مهم با هم بحث میکنیم.
فروشگاه های گوشت قرمز گوسفندی، لاشه کامل بره را به قسمت های مختلفی تقسیم و برش میدهند که بخش ها شامل موارد زیل است:
- ران
- راسته
- گردن
- دنده
- دنبه
هر کدام از انواع گوشت گوسفندی برای غذایی مناسب است به همین خوب بودن هر قسمت بستگی به جوان بودن و کیفیت نژاد آن است. مثلا گوسفند ترکمن و سنگسر از خوش طمع ترین نژاد ها هستند.
- بیشتر بخوانید: گوشت گوساله
ران، سردست و راسته هم به صورت کبابی (چنجه و شیشلیک) و هم خورشتی قابل استفاده است.
گردن مخصوص خورشت است و دنده و دمبه مخصوص آبگوشت می باشد.
قیمت گوشت گوسفندی بر اساس قسمت های مختلف لاشه متفاوت است که در این بین ران گرانترین و دنده و دنبه ارزانترین میباشد.
- بیشتر بخوانید: گوشت قرقاول
به دلیل نوسان بالای قیمت توصیه میکنیم جهت آگاهی از این موضوع با همکاران فروش ما در سایت دام و طیور ایران در ارتباط باشید.