گوشت گوسفندی امروزه با سالم ترین و بهترین درجه کیفی و بصورت کاملاً تازه در بازار عرضه شده و توسط قصابی ها یا فروشگاه های معتبر قابل خریداری می باشد.
گوشت گوسفندی یک گوشت در نوع قرمز، با آهن بسیار زیاد و مملو از پروتئین حیوانی ست که در نوع پرمصرف ترین و پرطرفدار ترین گوشت ها قرار دارد و اکثر خانواده ها مصرف این گوشت را بصورت تازه، بر هر گوشت دیگری ترجیح می دهند چراکه گوشت گوسفندی زود پخت بوده و سالم ترین گوشت به شمار می رود و از نظر کارشناسان راحت تر طبخ می گردد.
گوشت گوسفندی منبعی سرشار از ریز مغذی ها
گوشت گوسفندی یک منبع تامین کننده پروتئین است اما رریزمغذی های فراوانی در آن وجود دارند که به رشد اندام های مختلفی از بدن مان کمک می کنند و به همین خاطر بهترین غذا برای کودکان در حال رشد می باشد.
گوشت گوسفندی در بین گوشت های قرمز ارزش غذایی بیشتری دارد و مضرات آن نسبت به دیگر گوشت ها کمتر است البته منظور از مضرات این است که اگر گوشت گوسفندی را بیش از حد معمول مصرف کنید ممکن است برخی اختلالات و امراض به شمار روی آورند، این درحالیست که تمامی گوشت ها چنین ویژگی هایی دارند.
مصرف گوش تازه گوسفندی بهترین راه حل برای رفع کم خونی است و آهن گوشت گوسفندی به علت غنی بودن به زودی در بدن جذب شده و به رفع کم خونی کمک می کند.
انرژی این گوشت هم بالاست ولی خوب است بدانید که گوسفندان بسته به سنی که دارند، از گوشتی پرچرب و کم چرب برخوردارند و به بیانی واضح تر بره ها از گوشت کم چرب، قوچ ها و میش ها از گوشت پرچرب برخوردار می باشند.
این گوشت در حال حاضر در سبد غذایی هرخانواده ای در سرتاسر دنیا نقش داشته و حضور پررنگی در این خصوص دارد و بعنوان بهترین، خوشمزه ترین، خوش پخت ترین و مقوی ترین گوشت بفروش می رسد.
منبع: خوراک دام و طیور ایران