گوشت گوسفندی به مجموعه ای از بافت های حاوی پروتئین گفته می شود که از لاشه گوسفند و دام های پرواری بدست می آید و امروزه با کیفیت خوبی در بازار عرضه می شود.
گوشت مجموعه ای از بافت های پیوندی و چربی هایی می باشد که سرشار از پروتئین و ریزمغذی هاست و دور استخوان جاندار را احاطه کرده اند. این محصولات ارزش غذایی بالایی دارند و از لاشه دام و طیور اهلی بدست می آیند و مورد استفاده عموم مردم قرار می گیرند.
یکی از دام هایی که گوشتش بعنوان پرمصرف ترین گوشت شناخته می شود گوسفند است، گوشت گوسفندی از نظر اکثر مردم لذیذ ترین گوشت است و طبخ آسانی دارد و اگر از دام های جوان و بره های نرینه بدست آید زود پخت محسوب می شود.
گوشت گوسفندی با کیفیت
گوشت گوسفندی با کیفیت محصولی است که امروزه برخی از فروشگاه های معتبر با بهترین قیمت ها در بازار عرضه می کنند. این محصولات پروتئینه دارای رنگ روشنی هستند و از روی شکل ظاهری شان می توان به کیفیت بالای شان پی برد بدین شکل که گوشت خوب و باکیفیت هیچ گونه بوی بدی ندارد و از بافت سفت و در عین حال ارتجاعی برخوردار است و از وجود هر نوع حباب روی چربی ها پاک می باشد.
گوشت گوسفندی باکیفیت نه تنها زود پخته می شود بلکه در زمان پخت خونابه ترشح نمی کند و هیچ ترک یا شکافی را روی آن نمی توان یافت.
منبع: خوراک دام و طیور ایران