از خوشمزه ترین قسمت های گوشت قرمز گوسفندی گوشت ران آن می باشد که در طبخ و کباب چنجه و سایر کباب های ایرانی و مزه های استثنایی نقش زیادی ایفا می کند.
- بیشتر بخوانید: گوشت بوقلمون
یکی از مرغوب ترین قسمت های گوشت گوسفندی در بازار گوشت ران می باشدکه به همراه گوشت گردن از طعم ، ظرافت و فواید بی شماری بهره مند می باشد.
در ترکیب کباب های ایرانی نقش مهمی ایفا می کند.
- بیشتر بخوانید: گوشت گوساله
به همین دلیل در بازار فروش این محصول با قیمت ها و در اوزان مختلفی توسط شرکت های تولید و توزیع عرضه شده است.