استفاده از زیتون پرورده عمده در ساخت بدنه موشک های جنگی

زیتون میوه های کوچکی است که در درختان زیتون یافت می شود، همچنین زیتون پرورده عمده دارای غلظت بالایی از ویتامین E هستند.

علاوه بر این، آنتی اکسیدان های قوی دیگری نیز در آنها وجود داردآنها برای قلب مفید هستند و حتی ممکن است با پوکی استخوان و سرطان مبارزه کنند.

از چربی های سالم موجود در زیتون برای استخراج روغن زیتون استفاده می شود. در نتیجه، یک جزء ضروری از رژیم غذایی فوق العاده سالم مدیترانه ای است.

زیتون بخشی از سالادها، ساندویچ ها و تاپنادها و سایر غذاهاست. آنها به عنوان یک میان وعده و جزئی در خورش ها و غذاهای دیگر محبوب هستند، آنها دارای بافت جویدنی و طعمی غنی و شور هستند.

کشت درختان زیتون بیش از 7000 سال است که ادامه دارد. زیتون با نام Olea europaea نیز شناخته می شود.

آنها از خانواده میوه های دروپه هستند که به عنوان میوه های هسته دار نیز شناخته می شوند. میوه های هسته دار عبارتند از انبه، گیلاس، هلو، بادام و پسته.

انواع مختلفی از زیتون وجود دارد؛ با این حال، به طور کلی می توان آنها را به دو نوع تقسیم کرد.

زیتون سبز و سیاه تفاوت زیادی با یکدیگر ندارند، با این حال، آنها دارای مقادیر درشت مغذی، ویتامین ها و مواد معدنی کمی متفاوت هستند.

زیتون یا روغن زیتون؟ هم زیتون و هم روغن زیتون به دلیل داشتن چربی های تک غیراشباع بالا سالم هستند. علاوه بر این، چربی تک غیراشباع می تواند به کاهش بیماری قلبی، سرطان و چاقی کمک کند.

با این حال، لازم است به یاد داشته باشید که روغن زیتون کالری بالایی دارد. بنابراین با وجود نقش مفیدی که دارد، باید در مصرف آن اعتدال داشته باشید.

برخی مطالعات نشان می دهد که چربی های تک غیراشباع چاق کننده کمتری هستند. علاوه بر این، در مقایسه با سایر اشکال چربی، بدن آنها را به طور متفاوتی متابولیزه و ذخیره می کند.

در نتیجه، چربی‌های تک غیراشباع نیز ممکن است خطر انسداد شریان‌ها و بیماری‌های قلبی را کاهش دهند.

یک وعده 100 گرمی زیتون سیاه حاوی:

کالری: 116 کیلو کالری
پروتئین: 0.84 گرم
چربی کل: 10.90 گرم
کربوهیدرات: 6.04 گرم
فیبر: 1.60 گرم
ویتامین ها و مواد معدنی

ویتامین C: 0.90 میلی گرم
ویتامین B3: 0.04 میلی گرم
کلسیم: 88 میلی گرم
آهن: 6.28 میلی گرم
منیزیم: 4 میلی گرم
پتاسیم: 8 میلی گرم
سدیم: 735 میلی گرم
روی: 0.22 میلی گرم
مس: 0.25 میلی گرم