استفاده از رب گوجه سرچین برای درما بیماری های آلرژیک مفید شناخته شد

در حقیقت رب گوجه سرچین می‌تواند در وعده‌های غذایی مختلف از گوجه‌فرنگی، از کاری و غذاهای تند گرفته تا ریزوتو و غذاهای پاستا، به خوبی کار کند.

مخلوط کردن یک یا دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در یک سوپ یا خورش یک راه ساده برای افزایش طعم و افزایش ارزش غذایی است.

رب گوجه فرنگی می تواند یک عنصر کلیدی در یک ماریناد خوشمزه برای دستور العمل های گوشت، ماهی، مرغ و توفو باشد.

در این رابطه، دستور العمل ساده زیر بسیار خوب عمل می کند:

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری سس سویا
1/2 قاشق چایخوری روغن کنجد
1/2 قاشق چایخوری سیر خرد شده
کمی پونه کوهی خشک (یا سبزی دلخواه)
جایگزین گوجه فرنگی تازه


رب گوجه فرنگی همچنین می تواند به عنوان جایگزینی برای هر دستور غذایی با گوجه فرنگی تازه استفاده شود.

در اینجا، یک قانون سرانگشتی خوب این است که برای هر گوجه فرنگی متوسطی که دستور غذا می خواهد، از یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

برای ایده های بیشتر در مورد روش های مختلف استفاده از رب گوجه فرنگی، ترکیبی از 32 دستور العمل جالب در اینجا موجود است .

چه نوع رب گوجه فرنگی بهتر است؟ مردم اغلب تعجب می کنند که کدام نوع رب گوجه فرنگی بهتر است.

حقیقت این است که هیچ تفاوتی بین رب گوجه فرنگی در لوله، قوطی، شیشه یا بسته وجود ندارد، این ظروف همه یک محصول غذایی را در داخل ارائه می دهند و تنها تفاوت واقعی در بسته بندی بیرونی است.

در واقع هیچ یک از این گزینه ها ایرادی ندارد و بهتر است با ترجیح شخصی بروید یا به دنبال بهترین معامله باشید.

آیا رب گوجه فرنگی مضراتی دارد؟ از نظر تغذیه ای، رب گوجه فرنگی یک چاشنی نسبتا مغذی است که هیچ جنبه منفی خاصی ندارد.

با این حال، مانند همه غذاها، برخی از افراد ممکن است به محصولات گوجه فرنگی حساسیت یا عدم تحمل داشته باشند.

اگرچه چنین آلرژی هایی نادر هستند، اما بر اساس پایگاه داده مواد غذایی آلرژی زا دانشگاه منچستر، بیش از 50 واکنش آلرژیک به محصولات مبتنی بر گوجه فرنگی گزارش شده است.

هرکسی که مشکوک به آلرژی به گوجه فرنگی است باید با پزشک خود مشورت کند.