آزمایش های زورزولو و همکارانش

 زورزولو و همکاران نشان داد که عبارت “ممکن است حاوی ردپایی باشد” رایج ترین عبارتی بود که مورد توجه سویا سبحان  قرار گرفت (86٪ از مصرف کنندگان آلرژیک از آن اجتناب کردند.
مواد غذایی با این عبارت)، به دنبال آن «تولید شده بر روی تجهیزات مشترک» (79 درصد)، و «تولید شده»
در تاسیساتی که همچنین پردازش می کند.
 ” (64%). چنین اظهاراتی روشن نیست و آنها همیشه ارزیابی سویا خشک  نمی کنند.
ریسک واقعی بنابراین، مطالعه خواص واکنش‌پذیری واکنش‌پذیری فرآورده‌های سویا حیاتی و ضروری است.
تا بتوانیم ایمنی آنها را برای مصرف کنندگان آلرژیک به طور مسئولانه ارزیابی کنیم. فقط بر اساس چنین تحلیلی
نتایج نشان می‌دهد که آیا می‌توان محصولات حاوی چنین افزودنی‌هایی را به‌طور قابل اعتماد و بدون ابهام برچسب‌گذاری کرد.

2. هدف مطالعه
هدف از این مطالعه بررسی آگاهی مصرف کنندگان از خطرات بالقوه آماده سازی سویا گوشتی سویا بود.
بسته به تحصیلات پاسخ دهندگان و ارزیابی، اغلب به محصولات غذایی متعددی اضافه می شود.
خواص واکنش‌پذیری فراورده‌های سویا انتخابی در بازار لهستان.
همه پاسخ دهندگان (n = 251) که در لهستان (منطقه Wielkopolska) زندگی می کنند با استفاده از یک شخصی مورد بررسی قرار گرفتند.
پرسشنامه آبان 1396. انتخاب آنها عمدی بوده است. معیارهای ورود به مطالعه عبارت بودند از: جوان
سن (23 تا 28 سال)، در آخرین سال تحصیل یا تحصیلات عالی در رشته مهندسی.
مدیریت، فناوری غذایی یا دارو، عدم حساسیت به غذاها و پاسخ دادن به همه سوالات
در پرسشنامه زنان 32.3 درصد از پاسخ دهندگان را تشکیل می دهند (جدول 1).
میانگین سنی از پاسخ دهندگان 25 نفر سویا خشک ماکارونی بودند.
  • منابع:
    1. Soy preparations are potentially dangerous agents  In the course of food allergy
  • تبلیغات:
  1. اضافه کردن نبات به مواد شوینده چه تاثیری دارد؟
  2. اعتراف قاتل به قتل کودک با پتو در استخر هتل
  3. رموز موفقیت ایلان ماسک لو رفت!
  4. آیا بابونه را می توان زیرآب دریا کاشت؟